• Tine

Dé korte kapsels voor zomer 2018


BLONDE PIXIE

Het kortste kapsel in het rijtje is de pixie. Deze speciale look is niet voor iedereen weggelegd, maar als het jou staat, zet het je trekken extra in de verf, aangezien al het haar dan uit je gezicht is. Wat de kleur betreft: laat je lokken bleken in zilverblond of ga voor meer natuurlijke tinten.

SUPERSTEILE BOB

Net tot onder je oren of tot aan je schouders? Jij beslist! Bij deze coupe is het haar opéén lengte geknipt, waardoor er een botte onderkant ontstaat. Je draagt deze bob altijd recht én met een middenscheiding.

DE BOB MET EEN TWIST

Heb je eerder een natuurlijke slag in je haar en wil je toch voor een bob gaan? Laat deze dan in verschillende lengtes knippen, en draag hem net als de bovenstaande look met een middenscheiding. Heb je krullen om jaloers op te zijn? Dan is een zijscheiding een betere keuze.


36 keer bekeken

MAAK EEN AFSPRAAK

 

Crea-Tine

Handelslei 109
B-2980 Zoersel (Sint-Antonius)

Tel: 03 366 66 71

info@kapsaloncreatine.be

BTW nummer: BE0820470342

Privacybeleid

OPENINGSUREN

Maandag        gesloten

Dinsdag         9-17u

Woensdag      9-17u

Donderdag     9-20u

Vrijdag          8u30-18u

Zaterdag        8u30-16u

Zondag          gesloten